Amenajari interioare Arad

Solutii complete de design si amenajari interioare Arad

Credem in frumos, in armonia fiecarui detaliu din interiorul unei case, al unui centru comercial sau magazin, al unui birou sau a unei institutii. Ne plac provocarile si credem ca putem aduce fericire prin amenajari interioare. Avem experienta, o echipa calificata in amenajari interioare si o nestapanita dorinta de a ne depasi limitele.

Astfel, realizam zugraveli si tencuieli inedite, placari cu gresie si faianta, montaj de pardoseli (parchet, LVT,  pardoseli epoxidice, mocheta, linoleum, covoare PVC ), montaj tapet, sape, izolatii, pereti din rigips etc. Lucram cu succes atat cu arhitecti cat si cu designeri de interior si venim cu solutii constructive moderne . Amenajam spatii ambientale in care clientii nostri sa se regasesca, cu care sa se identifice.

Atunci cand ne implicam in proiecte de amenajare interioara in Arad sau oriunde suntem solicitati, ne adaptam la cerintele si dorintele clientilor nostri si venim cu solutii care sa transforme viziunile in realitate.

Servicii complete de amenajari interioare Arad

Raspundem PREZENT la solicitarile clientilor nostri. Cei care au colaborat cu noi s-au convins ca atunci cand vine vorba de amenajari interioare profesionale, luam lucrurile in serios. Optimizam spatiile disponibile si oferim solutii personalizate in bugetul dat. Colaboram cu mai multi furnizori astfel incat sa putem oferi clientilor nostri o paleta nelimitata de produse si optiuni de amenajare.

Renovari interiare Arad

Pentru renovari interioare complete sau partiale oferim clientilor nostri o gama de servicii integrate si personalizate. Compartimentam, finisam, montam instalatii sanitare si amenajam spatiile tinand cont atat de aspectul estetic cat si de cel practic.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.