Termoizolatii Arad

Servicii profesionale de termoizolatii

Pentru a asigura o ambianta placuta in orice anotimp, compania noastra ofera servicii de reabilitari termice si termoizolatii in Arad si zonele invecinate. Izolam eficient case, blocuri, cladiri comerciale sau industriale. Astfel, paleta noastra de servicii se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Termoizolatiile sunt eficiente, atat pentru confortul termic, cat si pentru a izola fonic cladirile. Scapati astfel de zgomotele exterioare deranjante.

Sisteme termoizolante cu polistiren

Realizam lucrari de reabilitare termica a cladirilor vechi si noi cu polistiren expandat si extrudat. Ne asiguram ca nu exista ruperi termice si montam polistiren  si termosisteme care sa asigure un confort termic ridicat .

Sisteme termoizolante cu vata minerala

Folosim vata minerala de sticla si vata bazaltica pentru a realiza lucrari de reabilitare termica durabile si de inalta eficienta. Imbunatatim astfel atat eficienta termica cat si aspectul cladirilor din Arad. Oferim garantie pentru fiecare lucrare si ne implicam in proiecte de orice anvergura.

 

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.