Instalatii sanitare Arad

Instalatii sanitare, confort accesibil

Construim si ne ocupam de toate delaliile proiectelor, de la exterior la interior. Executam instalatii sanitare conform proiectelor si montam obiecte si echipamente sanitare pentru un confort ridicat.

Folosim materiale si obiecte sanitare de calitate si optimizam spatiile astfel incat sa obtinem o armonie perfecta intre design si functionalitate.

Instalatii de incalzire si aer conditionat

Montam centrale pe gaz si realizam intreaga instalatie, indiferent daca este vorba de incalzire cu radiatoare sau in pardoseala. Totodata, montam centrale electrice si centrale pe lemne si realizam intreaga instalatie termica. Oferim garantie, servisare si interventii rapide in domeniul instalatiilor sanitare si de incalzire.

Executie instalatii sanitare

Eleganta si confort acasa, la birou sau la serviciu cu instalatii sanitare moderne. Proiectare, instalare si montaj de calitate!

Montaj obiecte sanitare

Montam obiecte sanitare: baterii, lavoare, cazi de baie, sisteme si cabine de dus, WC-uri, bideuri si orice accesoriu.

Instalatii incalzire

Realizam instalatii de incalzire pe gaz, curent sau lemne. Realizam instalatii cu tevi de cupru si radiatoare cat si instalatii in pardoseala.

Aer conditionat

Montam aparate de aer conditionat si sisteme de climatizare eficiente. Confortul nu e moft, e o necesitate!

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.