Homepage – Setari site

Deviza firmei de construcţii MISTEROS CONSTRUCT 2013 SRL din Arad este “Constructii durabile!”, constructii civile si industriale la cel mai inalt gard calitativ.

Din 2013 ne-am canalizat energia si priceperea in domeniul constructiilor de orice fel. Flexibili, intelegem nevoile clientilor nostri si realizam constructii civile si industriale atat in Arad, cat si in zonele invecinate. Ne place sa ridicam, sa inaltam si sa cladim visuri, case, blocuri, hale, fabrici, supermarketuri si orice structura.

Ne implicam in fiecare proiect in egala masura si, cu profesionalism, ducem pana la capat tot ceea ce am inceput in termenul de executie agreat. Experienta in constructii ne este aliat puternic iar portofoliul de clienti este dovada lucrului bine facut.

Si pentru ca suntem perfectionisti, investim atat in dezvoltatea profesionala a personalului cat si in echipamente si utilaje. Avem topometrist cu experienta, arhitecti cu viziune, ingineri focusati pe rezultate si constructori calificati si motivati sa demonstreze ca sunt printre cei mai buni din breasla. La toate acestea se adauga o politica de preturi avantajoase si flexibile.

Misteros Construct 2013 s-a dovedit a fi un partener serios pentru toti clientii sai, oferind o gama completa de servicii in domeniul constructiilor:

  • constructii industriale “la cheie”
  • constructii civile “la cheie”
  • amenajari exterioare
  • amenajari interioare

Pentru constructii civile si industriale Arad, apelati cu incerede la Misteros Construct 2013.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.